5 RAZLOGOV ZA PREHOD NA 3D NAČRTOVANJE V SOLIDWORKSU

Trend k večji avtomatizaciji in izmenjavi podatkov med razvojem izdelkov in proizvodnimi tehnologijami, ki se pogosto imenujejo pametna tovarna ali industrija 4.0, močno vpliva na vrste orodij, ki jih načrtovalci potrebujejo za razvoj izdelkov.

Proizvajalci so sprejeli avtomatizacijo, ker zagotavlja veliko konkurenčnih prednosti, razvijalci izdelkov pa se vedno bolj soočajo z zahtevami glede načrtovanja, delovnega toka in upravljanja podatkov, ki presegajo zmožnosti tradicionalnega 3D modeliranja z eno točko in 2D risanja.

Izpolnjevanje zahtev glede avtomatizacije in izmenjave podatkov zahteva, da načrtovalci uporabljajo integriran sistem za razvoj 3D izdelkov, kot je okolje SOLIDWORKS® za načrtovanje za proizvodnjo.

Ta dokument podrobno opisuje glavne prednosti - prvih pet razlogov - za prehod na integrirane programske rešitve za 3D načrtovanje - SOLIDWORKS 3D.

Prosimo izpolnite obrazec za prenos dokumenta: 

Odjavo je mogoče izvesti kadarkoli. Podrobnosti o odjavi ter pridobivanju in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilih o zasebnosti.