Webinar: 3DEXPERIENCE Collaborative Business Innovator & Project Planner

Digitalno sodelovanje vseh zaposlenih in planiranje projektov za razvoj boljših izdelkov

Collaborative Business Innovator (CBI) ponuja aplikacije in storitve za digitalno povezovanje zaposlenih, dobaviteljev, kupcev in potrošnikov. 

Zahvaljujoč intuitivnemu vmesniku in bogatem portfelju aplikacij lahko vse zainteresirane strani v realnem času izmenjujejo ideje in povratne informacije, kadarkoli dostopajo do informacij v oblaku ter si iz katere koli naprave ogledujejo in označujejo 2D in 3D modele ter vso dokumentacijo v zvezi z načrtovanjem.

Ustvarjanje nadzornih plošč po meri omogoča ekipi, da je vedno usklajena z najnovejšimi in ustreznimi informacijami, sistem za sporočanje ter avdio/video klice pa razbije komunikacijske ovire in tako pospeši inovacijski postopek. 

Project Planner na 3DEXPERIENCE platformi poveže SOLIDWORKS podatke s posebnimi nalogami in dodeljenimi člani ekipe prek znanega vmesnika, ki temelji na brskalniku. Vsi člani ekipe lahko vidijo najnovejše stanje, saj lahko v realnem času dostopajo do podatkov in tako zagotovijo takojšnjo in natančno komunikacijo v celotni ekipi.

Webinar je bil posnet v sklopu online dogodka Dnevi Solid World online 2021, ki je potekal med 9. in 13.11.2020.

Za ogled posnetka webinarja, prosimo izpolnite obrazec na desni strani.

Prosimo izpolnite obrazec:


Odjavo je mogoče izvesti kadarkoli. Podrobnosti o odjavi ter pridobivanju in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilih o zasebnosti.